BAKIRKÖY’DE SON GÜNLERİN GÖZDE MEKANI “MIKNATIS”

Resmi büyütmek için tıklayınız
Resmi büyütmek için tıklayınız

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve son günlerde farklı lezzetlerle adından sıkça söz ettirerek, Bakırköylülerin vaz geçilmez mekanları arasında yer alan MIKNATIS, Ray sokakta misafirlerine memnuniyet odaklı hizmetini sürdürüyor. Uzman personelleri ile misafirlerine hizmet veren MIKNATIS’ın işletme sorumlusu Doğan Yücel’e MIKNATIS’ın cazibesi nedir diye sorduğumuz da, Yücel, müşteri memnuniyeti ve hijyenin ön planda tutulduğunu söyleyerek “Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti ve hijyendir. İşletmemizde ağırladığımız misafirlerin damak tadını önemsiyoruz. Bu bağlamda “Herkese değil, her keseye” felsefesi ile hareket ediyoruz. 10 çeşit soğuk mezenin yer aldığı zengin bir tabağımız var. Ara sıcak olarak servis edilen paçanga böreği, mantar sote, kızartma çeşitleri gibi seçenekleri müşterinin isteğine bırakıyoruz. İşletmemizde aynı anda uzman personellerimizle 120-150 kişi arasında misafirimizi ağırlayabiliyoruz. Şefimiz Celal Çekmek, spesiyal olarak alışılmışın dışında bir lezzet olan TOPİK’i öneriyor. Bunun yanında zeytinyağlılar ve farklı lezzetleri içeren zengin bir mönümüz var” şeklinde açıklıyor. Gün içinde ve akşam saatlerinde arkadaş gruplarının tercih sıralamasında yer alan MIKNATIS Dem hane tarzında bir mekan. Emsallerine göre daha uygun fiyatlarla nostaljik müzik eşliğinde yenilen yemekler ve sohbetler ayrı bir keyif veriyor.

Resmi büyütmek için tıklayınız
Resmi büyütmek için tıklayınız
Resmi büyütmek için tıklayınız
Resmi büyütmek için tıklayınız
Resmi büyütmek için tıklayınız
Resmi büyütmek için tıklayınız